bg

ROSA STUDIO ROMANIA

Urmareste sa fii intotdeauna prima!

Traim intr-o lume a tehnologiei. In prezent ne lovim de o avalansa de programe si site-uri de socializare precum TikTok, Skype, Twitter, Facebook, Instagram etc. Le utilizam cu totii si ne bucuram de multitudinea de actiuni si posibilitati pe care ni le pun la dispozitie. Ca si in cazul programelor amintite mai sus, Videochatul este o metoda de socializare folosita intre persoanele care se afla la distanta, care nu implica contact direct. Intr-un cuvant VIDEOCHATUL inseamna SOCIALIZARE avantajoasa $$$

DESPRE NOI

uline
icon

Experienţă 12 Ani

La Rosa Studio Beneficiezi de o echipa bine pregatita, cu peste 12 ani de videochat si 3 ani OnlyFans , aparatura performanta si spatii de lucru de vis cu locatii in Spania si Romania.

icon

Legalitate

Activitatea de videochat este reglementata legal. Vei beneficia de un contract de colaborare artist-interpret, care respecta legislatia in vigoare.

icon

Echipa Noastra

Suntem o echipa tanara, serioasa si unita. Suntem la dispozitia ta 24 de ore, 7 zile pe saptamana, pentru a-ti asigura sprijin si intelegere, oricand ai nevoie.

SERVICIILE NOASTRE

uline
icon

PROGRAM DE LUCRU

In cadrul studioului nostru beneficiezi de program preferential! Oferim acest criteriu tuturor modelelor care aleg o colaborare cu noi tocmai in ideea de a le permite desfasurarea celorlalte activitati fara a le afecta buna desfasurare, fie ca e vorba de facultate, business sau job secundar. Putem sa te ajutam in ceea ce priveste time managementul.

icon

COMISIOANE PROGRESIVE

Ne place si dorim sa rasplatim modelele cu care lucram, de aceea, la Rosa Studios, ai parte de cele mai avantajoase comisioane din videochat. Standard 50% pana la Profesional 60% din studio. Pentru modelele care lucreaza in afara studioului Standard 70% conturi ridicate in studio si 80% pentru modelele care vin cu cunostintele necesare si pregatire.

icon

CONFIDENTIALITATE

Rosa Studios considera ca discretia fata de adevarata identitate este o datorie. Toti angajatii din studio stiu importanta confidentialitatii în videochat. Nimeni din personalul Rosa Studios nu-ti va dezvalui vreodata numele real cuiva din afara studioului. In acest fel, poti sa fii linistita ca jobul în livechat este secretul tau.

icon

Identitatea ta protejata 100%.

Membrii din tarile blocate de catre model nu pot vedea modelele care emit live, asa ca nimeni din tara ta de origine nu va sti ca lucrezi ca model de videochat daca nu doresti asta. In acest fel emisia live va fi vizibila doar in tarile dorite de catre model si invizibila tarilor blocate, fiind o relaxare mentala pentru modele. :)

icon

PROMOVAREA IMAGINII

Succesul tau in VideoChat sau OnlyFans depinde in mod direct de modul in care te faci placuta admiratorilor online si marketing international. De aceea, iti oferim sedinte foto si video profesionale gratuite, sfaturi privind felul în care te imbraci si te coafezi. Punem mare pret pe detalii si avem grija ca imaginea ta sa fie fascinanta pentru membrii site-urilor de videochat.

icon

ECHIPAMENT PERFORMANT

Scopul nostru este de a pune in valoare imaginea ROSA Girls. Prin imagine intelegem imbracamintea impecabila, machiajul perfect realizat, atitudinea de diva, sex appeal si chiar abordarea. Ne ajutam modelele sa se prezinte in fata clientilor intr-un mod care sa nu lase loc de repros si le punem in valoare utilizand echipament tehnic performant.

icon

124

PROIECTE

icon

570

MODELE

icon

56

AWARDS

icon

97665

LIKES

Care este definitia cuvantului Videochat?

uline

Traim intr-o lume a tehnologiei. Am renuntat de mult timp sa mai folosim corespondenta prin posta si am inventat corespondenta virtuala.

In prezent ne lovim de o avalansa de programe si site-uri de socializare precum TikTok, Skype, Twitter, Facebook etc. Le utilizam cu totii si ne bucuram de multitudinea de actiuni si posibilitati pe care ni le pun la dispozitie.

Ca si in cazul programelor amintite mai sus, Videochatul este o metoda de socializare folosita intre persoanele care se afla la distanta, care nu implica contact direct si nu este imaginea gresita descrisa in mass media de necunoscatori.

Videochatul este o forma de comunicare, platita sau gratuita, între doua persoane, de regula prin intermediul unui webcam conectat la un computer. In ce priveste varianta platita de videochat, actiunea se desfasoara intre client si un model de videochat.

Cum se castiga banii in videochat?

uline

Activitatea de videochat consta in legatura directa prin intermediul calculatorului si al camerei video cu diverse persoane. Utilizatorii acestui serviciu platesc un pret pentru fiecare minut de conversatie cu modelele. Unde este partea adult? Continutul sesiunii, cat si desfasurarea ei practica depinde exclusiv de voi. Modelul poate alege linistit tema discutiei, adult sau non-adult, si poate aborda orice atitudine doreste in fata camerei video.

Conversatiile si discutiile dintre voi si persoana de dincolo de ecranul calculatorului sunt strict personale si confidentiale, nimeni nu are dreptul sa va invadeze intimitatea. Fiecare model are dreptul de a decide singura ce face sau nu in fata camerei, evident in limitele legale.

Cat poate castiga un model de videochat?

uline
image

MODEL INCEPATOR

- Model fara experienta in domeniul videochat : Un astfel de model fara experienta in domeniul videochat poate genera un minim de 1000$+ lunar. Bineinteles, castigul poate urca in cazul unui model incepator la peste 2500$+ lunar din prima luna de activitate, dar aceste cazuri sunt mai rare, data fiind lipsa de experienta in domeniul videochat.

image

MODEL MEDIU

- Model cu cel putin 3 luni experienta in domeniul videochat: Urmatorul pas, modelul mediu, reprezinta modelul cu cel putin 3 luni de experienta si training in domeniul videochat, cat si cunoasterea a minim o limba straina la nivel mediu. Venit minim 3000$+ lunar.

image

MODEL AVANSAT

- Model cu cel putin 6 luni experienta in domeniul videochat: Un astfel de model cu cel putin 6 luni experienta in domeniul videochat poate genera un minim de 8000$+ lunar. Acest model avand un nivel inalt al limbii engleze si diferite skill-uri invatate in tot acest timp.